Головне

Феттель: Гонка склалася ідеально

30.10.2011 14:29 351 0

Себастьян Феттель, котрий провів фактично ідеальну гонку під час Гран Прі Індії, був переконаний у вдалому виступі - так само, як і протягом всього сезону.

"Гонка для нас склалася ідеально. По ходу дистанції ми трохи поборолися з Дженсоном, яких їхав в 4-х секундах позаду. Але, як не дивно, по ходу піт-стопів він наближався, хоча я дуже активно атакував на колі перед боксами і після виїзду з них. Проте, схоже, ми десь втрачали, і в цьому ще треба розібратися", - зазначив німець.

"Зрозуміло, дуже важливо було берегти шини, щоб зберегти їх до кінця дистанції, так що в цілому все пройшло гладко. Машина порадувала відмінним балансом, і ближче до фінішу на жорстких шинах я відчував себе ще впевненіше", - повідомив він.

Феттель побив рекорд, котрий довгі роки належав Найджелу Менселлу, за кількістю кіл лідирування за сезон, але дав зрозуміти, що для нього це має не таке вже велике значення, він просто хоче добре завершити сезон.

"Гадаю, ми зможемо продовжити в тому ж ключі. З самого початку сезону ми показуємо відмінні результати і отримуємо задоволення від кожної гонки. Здорово, що кожного ранку в гаражі йде напружена робота, всі дуже стараються. Дуже приємно, що незважаючи на всі наші досягнення, ми як і раніше жадаємо перемог, і настрій, як і раніше бойовий", - цитує Феттеля f1news.ru.

Коментарі ()