Головне

Уругвай - Франція: анонс матчу 1/4 фіналу ЧС-2018

06.07.2018 07:29 6838 0
Уругвай - Франція: анонс матчу 1/4 фіналу ЧС-2018

Уругвай - Франція

Плей-офф, 1/4 фіналу

6 липня, 17:00

Стадіон Ніжній Новгород Арена, Нижній Новгород

Головний суддя: Нестор Пітана (Аргентина)

Асистенти: Ернан Майдана, Хуан Пабло Белатті (обидва - Аргентина)

6 липня розпочнеться стадія 1/4 фіналу чемпіонату світу-2018.

Так, на поле Ніжній Новгород Арени вийдуть збірні Уругваю та Франції, які здолали в 1/8 фіналу відправили додому відповідно Криштіану Роналду та Португалію, а також Ліонеля Мессі та Аргентину. 

Уругвайці демонструють у Росії 100-відсотковий результат, вигравши усі матчі групового турніру (з нулем пропущених голів) та перший поєдинок плей-офф.

Французи мали сильнішу опозицію - якщо уругвайці громили росіян та перегравали єгиптян з Саудівською Аравією, то триколірним прийшлося грати проти міцних Австралії та Перу, а також Данії. У тому матчі підопічним Дідьє Дешама було достатньо взяти очко, і вони не стали напружуватися. 

Дискваліфіковані: Блез Матюїді (Франція)

Травмовані: Едісон Кавані, Луїс Суарес (обидва - Уругвай) - під питанням

Орієнтовні склади

Уругвай: Муслера, Касерес, Хіменес, Годін, Лаксальт, Нандес, Торрейра, Весіно, Бентанкур, Суарес, Кавані. 

Франція: Льоріс, Павард, Варан, Юмтіті, Ернандез, Канте, Погба, Толіссо, Мбаппе, Грізманн, Жиру. 

Цікаві факти

Уругвай та Франція зустрічалися тричі на ЧС: селесте перемагали аж у 1966 році, а от у більш "новому" часу - у 2002 та 2010 роках було зафіксовано нульові нічиї

Арбітр Нестор Пітана працював на ЧС-2018 на стадії 1/8 фіналу, відсудивши збірні Хорватії та Данії. Цей матч, як відомо, завершився 1:1 в основний та додатковий час, а у серії післяматчевих пенальті виграли хорвати

Слова

Оскар Табарес (тренер Уругваю): Кавані? Після цієї травми, звичайно, він засмутився (у матчі проти Португаліїї - ред.). Для нас це дуже важливий футболіст. Після пошкодження він приступив до роботи над відновленням. Він хоче реалізувати свої мрії і робить все для цього. Ми дали достатньо інформації про його травму в декількох прес-релізах раніше. Я не хочу брати участь у іграх ЗМІ, через 24 години ви все дізнаєтеся. Ми нічого не вдаємо, просто не хочемо створювати ніяких чуток".

Уго Льоріс (воротар Франції): "Ми знаємо, що Кавані - гравець високого рівня, проте крім нього у збірної Уругваю є класні виконавці. Кавані демонстрував свій клас у ПСЖ, забив багато голів. Також він проявив себе як лідер, у нього точно є психологія переможця. У Франції дуже поважають його як гравця та людину".

Про те, як пройшли на ЧС-2018 матчі 1/8 фіналу, читайте у матеріалі Чемпіона: Магія пенальті, недооцінка суперника, міць фаворитів: як Бразилія, Франція, Англія та інші пробилися в 1/4 фіналу ЧС-2018. ВІДЕО

Коментарі ()