Головне

Мексика - Швеція: анонс матчу ЧС-2018

27.06.2018 11:22 1733 0
 

Мексика - Швеція 

Група F, 3-й тур

27 червня, 17:00

Єкатєрінбург Арена, Єкатеринбург

Головний арбітр: Нестор Пітана (Аргентина)
Асистенти: Ернан Майдану (Аргентина), Хуан Пабло Белатті (Аргентина)

27 червня на чемпіонаті світу у групі F відбудеться матч 3-го туру Мексика - Швеція. 

У квартеті склалася така ситуація, що ще жодна з команд ще не забезпечила собі участі у плей-офф на 100 відсотків, а претендентів на дві путівки - усі чотири команди!

В активі Мексики - 6 очок, у Німеччини та Швеції - по 3, у Кореї - 0. 

Корея - Німеччина: анонс матчу ЧС-2018

Мексиканці звісно мають найкращі шанси - їм навіть можна програти Швеції, але при цьому треба буде сподіватися на те, що корейці здолають німців. Але у разі, якщо ацтеки наберуть бодай очко, вони - 100 відсотків в 1/8 фіналу. 

Шведам бажано обігрувати Мексику, але й поразка не залишає їх за бортом змагань - звісно з урахуванням декількох обов'язкових умов, серед яких все та ж перемога Кореї над Німеччиною, при цьому із такою різніцею м'ячів, щоб не обійти шведів (наприклад 1:0).

Отже, розклади розкладами, проте Швеції та Мексиці потрібна перемога. 

Орієнтовні склади

Мексика: Очоа, Альварес, Сальседо, Морено, Гальярдо, Еррера, Гуардадо, Лайюн, Вела, Лосано, Чічаріто.

Швеція: Ольсен, Люстіг, Лінделеф, Гранквіст, Аугустінссон, Классон, Ларссон, Екдаль, Форсберг, Тойвонен, Берг.

Цікаві факти

З усіх очних зустрічей між командами одна відбулася у рамках ЧС. У 1958 році шведи перемогли мексиканців 3:0. На тій першості, як відомо, Швеція поступилася у фіналі Бразилії. 

Мексика ще ніколи не вигравала у трьох матчах ЧС поспіль. Більше того, ацтеки можуть стати першою командою з КОНКАКАФ, якій це вдасться.   

Слова

Янне Андерссон (тренер Швеції): У нас є впевненість в нашій команді. Ми показали, що можемо грати з чемпіонами світу протягом усього матчу, за винятком останніх секунд. У нас є все для того, щоб обіграти збірну Мексики. Настрій серйозний, але і до суперника ставимося з повагою, у них дуже хороша команда і талановиті гравці.

Хуан Карлос Осоріо (тренер Мексика): "Збірна Швеції - чудова команда, у них є Гранквіст та інші видатні гравці. Злагоджена команда, хороші півзахисники, які підтримують четвірку захисників, а також чудові Страйкер. Збірна Швеції - високо конкурентна команда, тому завтра буде складна гра. У нас є всі шанси виграти цей матч".

Нагадаємо, напередодні визначилися ще чотири команди, які зіграють в 1/8 фіналу.

Коментарі ()