Головне

Ісландія - Хорватія: анонс матчу ЧС-2018

26.06.2018 09:07 2233 0
 

Ісландія - Хорватія

Група D, 3-й тур

26 червня, 21:00

Стадіон Ростов Арена, Ростов-на-Дону 

Головний арбітр: Антоніо Матеу Лаос (Іспанія)

Асистенти: Пау Себріан Девіс (Іспанія), Роберто Діас Перес (Іспанія)

26 червня у 3-му турі на чемпіонаті світу у групі D відбудеться зустріч збірних Ісландії та Хорватії. 

Хорвати мають в активі 6 очок та вже забезпечили собі вихід у плей-офф. Але при цьому від хорватів залежить доля трьох інших збірних у квартеті - і ісландців, і Нігерії з Аргентиною, які зіграють у паралельному матчі. 

Якщо Ісландія виграє у Хорватії, а при цьому Аргентина здолає Нігерію, то в 1/8 фіналу вийдуть ісландці. В інших випадках можливі варіанти і для суперорлів, і для альбіселесте. 

Незважаючи на те, що головний тренер хорватів Златко Далич напевно дасть шанс зіграти на ЧС резервістам, таким як, наприклад, фланговий захисник київського Динамо Йосип Піварич, навряд чи команда буде діяти не на максимумі своїх можливостей та економити сили. Тож ісландцям буде дуже нелегко зачепитися за свій шанс. 

Травмовані: - 

Дискваліфіковані: - 

Орієнтовні склади:

Ісландія: Галльдорссон, Севарссон, Арнасон, Сігурдссон, Магнуссон, Гісласон, Гунарссон, Галльфредссон, Б'ярнасон, Сігурдссон, Фінбогассон.

Хорватія: Л. Калинич, Єдвай, Чорлука, Чалета-Цар, Піварич, Бадель, Модрич, П'яца, Ковачич, Перишич, Крамарич. 

Слова

Златко Далич (тренер збірної Хорватії)"У нас власний стиль гри, і ми будемо дотримуватися його. Ми двічі грали з ними, тут немає ніяких секретів. Ми знаємо, що потрібно робити: нам потрібно захищатися від дальніх ударів і стандартів, і ми повинні діяти швидко і компактно в обороні. Ми з повагою ставимося до суперника і його стилю гри, ми добре їх знаємо, це складний суперник". 

Геймір Гадльгрімссон (тренер збірної Ісландії): Хорватія завжди була командою, яка добре робить передачі та переміщує м'яч. Зараз вона стала більш збалансованою, з великими атакувальними можливостями. Вони добре зіграли у перших матчах і можуть далеко пройти на турнірі. Але ми віримо, що можемо обіграти їх". 

Цікаві факти

Ісландія та Хорватія зустрічалися на стадії кваліфікації ЧС-2018: команди обмінялися домашніми перемогами - відповідно 1:0 та 2:0

У кваліфікації до ЧС-2006 хорвати впевнено здолали острівну збірну - 3:1 на виїзді та 4:0 вдома. Правда тоді ісландці були геть іншою командою і мали статус європейського аутсайдера.

Нагадаємо, напередодні визначилися перші пари команд, які зіграють в 1/8 фіналу ЧС-2018

Коментарі ()