Головне

Маліновський: Хорвати всі виступають у знаменитих клубах, цікава команда

21.03.2017 17:50 2082 0
Маліновський: Хорвати всі виступають у знаменитих клубах, цікава команда

В інтерв`ю Чемпіону Руслан Малиновський розповів про своє повернення в національну команду і підготовку до гри з Хорватією. 

- Руслане, як твої справи? Що думаєш про майбутню гру у Хорватії?

- Ну, по-перше, мені дуже приємно, що мене покликали на збір національної команди, це велика відповідальність. Не щодня такі запити приходять у житті.

Гра буде серйозною, граємо на полі суперника, який наразі є лідером групи. Хорвати всі виступають у знаменитих клубах, цікава команда, за ними я завжди спостерігав.

- У нас у команді не так. Багато гравців не мають гральної практики. Це дасться взнаки?

- Це погано, проте така ситуація у хлопців. Я теж не мав місця на полі певний час, теж відчував це. Не завжди все залежить від гравців, бувають різні ситуації, і нефутбольні зокрема теж.

Проте легіонерам найчастіше потрібний час для того, щоби звикнути до місцевої специфіки. Інші тренування, інші стосунки у команді, інші завдання до тебе на полі, інша мова. Це все впливає на футбол.

 

- Ти приїхав у збірну, і що, тут теж треба звикати до нового?

- Є особливості, відмінності. Вимоги тут інші, треба перебудовуватися. У клубах граємо в один футбол, у збірній - в інший. Зараз треба уважно слухати Андрія Шевченка, треба точно зрозуміти, чого від нас вимагають.

Добре, що майже з усіма знайомий, є друзі, і головне - тут творча атмосфера. Це вічувається відразу, приємно працювати.

 

- Ти відчуваєш зміни у собі? Як твої справи у Генку?

- Ну, по-перше настрій помінявся, трохи інакше грати почав зараз. Я став набагато раціональніше грати. Раніше багато розпилявся, звертав увагу на все, за всім намагався встигнути. Зараз трохи грамотніше поводжуся.

Наш клубний тренер в Англії працював, у Манчестері, такий дуже професійний підхід у нього. І я зараз за два місяці 15 ігор зіграв, через кожні чотири дні гра. Звісно, після 8-місячної паузи важко було дуже. Зараз уже влився, проте потрібний час на адаптацію у збірній.

Мені зараз потрібно відновлення, трохи часу, щоби утримати себе у тонусі, і свіжим підійти до гри. Це зараз найважливіше.

Коментарі ()