Головне

ЧС-2010. "Помаранчеві" приборкали "левів". ВІДЕО

24.06.2010 23:52 554 0
ЧС-2010. "Помаранчеві" приборкали "левів". ВІДЕО

Нідерландам в останньому матчі групового етапу ЧС-2010 потрібно було не програти, щоб посісти перше місце та вийти в 1/8 фіналу на Словаччину. Камерун, втративши шанси на плей-офф, прагнув голосно гримнути дверима наостанок.

І варто зазначити, що представники африканського континенту розпочали активніше. Саме вони у перші хвилини більше володіли м'ячем. Проте голландці досить швидко це виправили. Нідерланди і мали першу реальну нагоду на взяття воріт. Ван Персі отримав пас, перебуваючи перед воротами, але пробити Сулейману не зумів.

Через кілька хвилин ще одна комбінація могла принести користь європейцям. Однак Снейдер забарився з ударом і втратив нагоду. Камерун відповів навісом Нжитапа точно на голову Макуна - вище воріт.

Останнє слово у першому таймі було за Нідерландами. Спочатку на вістрі опинився Кайт, та його удару не вистачило зовсім трішки. А от на 36-ій хвилині рахунок було відкрито. Ван Персі зіграв у стінку з ван дер Вартом і пробив поміж ніг голкіперу.

Камерун розпочав активніше і другу половину зустрічі. Першим відзначився Ето'О, який обіграв трьох візаві, але пробити не зумів, адже ще декілька постелилися під його постріл. Проходить три хвилини, і Макун опиняється у хорошій позиції. Його удар відбиває Стекеленбург.

Все ж африканцям вдалося зрівняти рахунок. Нжитап виконував штрафний удар і влучив у руку ван дер Варту. Пабло Антоніо Посо Кінтерос вказав на 11-метрову позначку. Ето'О не промахнувся.

Загалом, у завершальні хвилини особливих моментів у команд не було. Такий рахунок задовольняв як одних, так і інших. Проте Нідерландам пощастило вирвати перемогу. Роббен, який вперше вийшов на поле на даному ЧС, пофінтив і пробив у стійку. Першим на добиванні був Хунтелар, який також вийшов на заміну, і приніс голландцям перемогу.

  ІВНПМО
 1Нідерланди33005-19
 2Японія32014-26
 3Данія31023-63
 4Камерун30032-50
Коментарі ()