Головне

Джоковіч: Долгополову не вистачає стабільності

06.09.2011 13:25 246 0

Олександр долгополов має величезний потенціал, але задля перемоги над Новаком Джоковічем у 1/8 фіналу US Open йому забракло стабільності. 

Про це сам сербський тенісист, перша ракетка світу, заявив офіційному сайту змагань. 

"Перший сет вийшов дуже цікавим. Глядачам він сподобався, бо був дуже наполегливим. Але в той же час в сенсі якості гри він був не дуже, бо я був незадоволений свій грою в той відрізок матчу", - почав серб.

"Суперник варіював ритм, весь час грав по-різному, і мені було важко пристосуватися через умови, в яких ми грали. Тому для було дуже важливо все-таки виграти перший сет. Після цього мене відпустило, я заграв вільніше, добре подавав і взагалі діяв так, як було потрібно", - зазначив він.

На думку серба, Долгополов - непередбачуваний гравець, котрий підживлюється енергією вболівальників.

"Чим важливіше матч, чим більше стадіон, чим більше глядачів, тим краще він грає, більше заряджається на боротьбу. У нього відмінна реакція, він може добре подавати, здорово грати справа в русі", - каже Новак.

"Він вміє захищатися і змінювати ритм. Він дуже хороший гравець, просто йому не вистачає стабільності. Так що я розумів, що мені потрібно триматися і чекати свого шансу. А коли я виграв перший сет, я отримав психологічну перевагу", - цитує Джоковіча sports.ru.

Коментарі ()