Головне

Українські тенісисти стартують на турнірах АТР та ITF

07.07.2008 23:52 339 0

20-річний українець Ілля Марченко побореться за головний приз хардового "50-тисячника" в Канаді. У 1/16 фіналу одиночного розряду Челленджеру АТР суперником Іллі буде американець Альберто Франсіс.

20-річний українець Іван Сергєєв гратиме на ґрунтовому "30-тисячнику" в Італії в одиночному і парному розрядах. У 1/16 фіналу "одиночки" Челленджеру АТР Сергєєв зіграє проти шостої "ракетки" турніру, серба Ілії Божоляца. У 1/8 фіналу парного розряду українсько-російський дует Сергєєв/Киріллов битиметься з французьким дуетом Гуєс/Сидоренко, пише tennisport.com.ua

Також в основі одиночного розряду ґрунтового "25-тисячника" в Італії зіграє українка Оксана Бурячок. У 1/16 фіналу "одиночки" турніру ITF перша "ракетка" турніру українка Оксана Любцова зіграє проти італійки Челані, яка пройшла в основну сітку з кваліфікації, а Бурячок протистоятиме італійці Габбе. У парному розряді українсько-австрійський дует Бурячок/Майер "посіяний" під третім номером.

У 1/16 фіналу одиночного розряду хардового "10-тисячника" в Казахстані українець Олексій Жорняк зіграє проти першої "ракетки" турніру Олексія Кедрюка з Казахстану. У 1/8 фіналу Фьючерса ITF парного розряду українсько-узбекистанський дует Жорняк/Шелякін протистоятиме казахстанській парі Биков/Макєєв.

Коментарі ()