Головне

Ми тобі Київ спалимо: Чумак розповів про реакцію росіян на скандальний пост в Instagram

21.04.2021 12:22 1331 0
Ми тобі Київ спалимо: Чумак розповів про реакцію росіян на скандальний пост в Instagram

Джерело - Tribuna.com.

Чемпіон Європи із важкої атлетики Дмитро Чумак отримав величезну кількість повідомлень після свого скандального посту у Instagram.

Про це розповів сам спортсмен.

"Телефон розривається. В дірект мені написало більше, як 600 людей. На сто повідомлень я відповів, інші сто просто подивився, а решту поки навіть не відкривав. Зараз я оновлю сторінку в інстаграм – ще досі пишуть по 30-40 коментарів на хвилину. Росіяни писали, що будуть скаржитися в Європейський суд з прав людини, мовляв, я закликаю спалити Москву. Були повідомлення: "Мы тебе Киев спалим". Не розумію, де вони у моєму пості побачили таку агресію.

99% негативних повідомлень було від росіян. Але мене також дуже розчаровує те, що українці багато пишуть нібито я розпалюю конфлікт між братськими народами. Який братський народ? Вони вбивають наших солдат. Зараз росіяни нам не братський народ. Якщо вони підуть з території України, пройде багато років і, можливо, тоді ми почнемо якось миритися. Всі хочуть примирення і це нормально. Але про яке розпалення конфлікту ви пишете, якщо ця країна вбиває наших людей. Конфлікт почала Росія сім років тому зброєю. Дай бог, щоб всі суперечки відбувалися тільки в інтернеті у коментарях і ніде більше", - сказав Чумак.

Коментарі ()