Головне

Різатдінова: Відпочинок потрібен, тому що у Баку був справжній марафон

23.06.2015 22:15 346 0

Ганна Різатдінова рада, що вдало виступила у вправах з м'ячем і булавами, завдяки чому здобула дві медалі.

Так дворазова срібна призерка І Європейських ігор з художньої гімнастики розповіла про свої звитяги у Баку, передає сайт НОК України.

"Дуже рада, що вдало виступила у вправах з м'ячем і булавами, завдяки чому здобула дві медалі. На жаль, у вправах з обручем допустила безглузду помилку. Навіть зараз не можу зрозуміти, як це трапилося, тому що до виходу на площадку готувалася дуже добре", - сказала вона.

"Коли сталася втрата предмету просто на передачі, всі були у шоці. Обруч якось зісковзнув з руки. Не розумію як...", - додала спортсменка.

За словами Різатдінової, після вправ з обручем було непросто привести себе у норму, але все ж таки вона змогла це зробити.

"Після ЄвроІгор нам усім необхідно відпочити, але тривалої паузи не буде. Попереду Універсіада, а далі - ліцензійний чемпіонат світу. Розслаблятися часу немає. Однак курортний відпочинок потрібен, тому що у Баку був справжній марафон!", - зауважила спортсменка.

Ганна зізналася, через те, що змагання відбувалися протягом декількох днів, нелегко було як змагатися, так і тренуватися.

"Останній день змагань тривав близько п'яти годин. Чесно кажучи, це вперше у моїй кар'єрі. Зазвичай фінали проходять за 1,5-2 години. Але головне, що здобула медалі. Я дуже задоволена", - підсумувала Різатдінова.

Коментарі ()