Головне

Дель Боске: У складі української збірної багато гравців екстра-класу

25.03.2015 11:50 278 0

Головний тренер збірної Іспанії Вісенте Дель Боске поділився очікуваннями від матчу відбіркового циклу Євро- 2016 зі збірною України.

"Я дивився останні матчі Динамо і Дніпра в Лізі Європи, оскільки знаю, що саме гравці цих клубів, а також Шахтаря, складають кістяк української збірної. У них хороший вибір виконавців. У цьому можна спокійно переконатися на прикладі поразок Евертона"і Аякса, не останніх команд в Європі.

Нас чекає важкий матч з сильним і гідним оппонентом. Було б здорово заробити три очки, відірватися від переслідувачів і зробити крок вперед в турнірній таблиці.

Ми відмінно вивчили свого суперника. Українці нещодавно відновили баталії у внутрішньому чемпіонаті, що, звичайно, може зіграти нам на руку. У той же час, на відміну від суперників, наші хлопці проводять напружений клубний сезон, і це також є важливим моментом майбутньої битви. Сподіваюся, ми зіграємо з Україною на найвищому рівні.

Повторюся, у складі української збірної багато гравців екстра-класу, таких, приміром, як Андрій Ярмоленко. З Україною нам треба бути дуже обережними. Страшно незручний супротивник, - цитує тренера dynamo.kiev.ua з посиланням на команду.

Коментарі ()