Головне

Marca: Після Євро Коноплянка може переїхати до ТОП-чемпіонату

22.05.2012 13:31 428 0

Півзахисник дніпропетровського "Дніпра" та національної збірної України Євген Коноплянка може стати одним з відкриттів майбутнього чемпіонату Європи.

Таку думку висловлює авторитетне іспанське видання "Marca".

На переконання журналістів відомої газети, по завершенні Євро-2012 вінгер дніпропетровського клубу може переїхати до однієї з найпрестижніших європейських ліг.

"У свої 22 роки Коноплянка є однією з найбільших надій господарів турніру. Граючи на лівому фланзі атаки, він з 2007-го року виступає за дорослу команду "Дніпра", який нині очолює Хуанде Рамос.

Коноплянка володіє чудовим ударом і має чудові турнірні перспективи, аби змінити українську лігу на однин з чотирьох найкращих чемпіонатів континенту. Його збірній буде важко вийти до чвертьфіналу", – пише "Marca".

Поруч з Коноплянкою майбутніми зірками Євро-2012, на думку іспанського видання, можуть стати німець Маріо Гетце, данець Крістіан Еріксен, італієць Себастьян Джовінко, англієць Алекс Окслейд-Чемберлен, француз Ян М’Вілла, іспанець Хорді Альба, росіянин Алан Дзагоєв та голландець Грегорі Ван дер Віль, пише ukraine2012.gov.ua.

Коментарі ()