Головне

Збірна України проведе три відкритих тренування

12.03.2012 13:10 244 0

Українська національна команда під час Євро-2012 проведе три відкритих тренування для уболівальників. Два з них – у Києві.

Олег Блохін дав згоду на проведення тренувань збірної, за якими зможуть спостерігати вболівальники. 7-го та 13-го червня за нашими футболістами можна буде спостерігати на стадіоні "Динамо" в Києві.

Місце проведення третього заняття поки що невідоме. Це залежатиме від того, де українська команда буде мешкатиме напередодні гри з англійцями, яка, нагадаємо, відбудеться у Донецьку 19 червня.

Якщо тренерський штаб вирішить готуватися до гри безпосередньо на місці проведення матчу, то, істотно, відкрите тренування проведуть в столиці Донбасу. Якщо ж національна команда весь турнір мешкатиме у Києві, то й третє тренування – 17 червня - також відбудеться на стадіоні "Динамо".

Рішення про місце проведення третього заняття для уболівальників Олег Блохін прийме безпосередньо під час Євро-2012 – після другого матчу (з Францією, 15 червня).

Тим часом стало відомо, в якому форматі тренери зможуть спілкуватися з журналістами безпосередньо в день ігор. За бажанням наставника, він може коментувати події перед телекамерами не лише на післяматчевих прес-конференціях, а навіть у перерві ігор.
Такий же дозвіл отримають і його асистенти.

Щодо футболістів, то їм висловлювати думку з приводу перипетій гри під час матчу й у перерві не дозволяється, інформує ukraine2012.gov.ua.

Коментарі ()