Головне

Молдавські автоперевізники вільно перевозитимуть уболівальників на Євро-2012

03.03.2012 18:13 189 0

Молдавські автоперевізники, у період проведення Євро-2012, зможуть вільно перевозити футбольних фанатів з Молдови в Україну.

Домовленості про це було досягнуто під час засідання спільної українсько-молдавської комісії, що відбулося у Києві в галузі транспорту і дорожньої інфраструктури.

"Окрім підписаних двох протоколів про співпрацю в галузі автомобільного, залізничного і повітряного транспорту, а також у сфері дорожньої інфраструктури, було досягнуто домовленості про зняття обмежень для транспортників, які перевозитимуть уболівальників на Євро-2012", - говориться у прес-комюніке молдавського Міністерства транспорту і дорожньої інфраструктури.

Згідно з підписаними документами, сторони домовилися переглянути положення всіх підписаних раніше угод між урядами двох країн в галузі транспорту і дорожньої інфраструктури, в тому числі й від 1993 року.

Україна і Молдова підтвердили також збереження мораторію на відкриття нових автобусних маршрутів на київському та одеському напрямах, за винятком чернівецького, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()