Головне

23 грудня збірна України розпочне підготовку до матчів з португальцями

19.12.2011 20:00 287 0

З 23 по 27 грудня чоловіча національна збірна України готуватиметься до відбіркових матчів на чемпіонат світу-2013 з Португалією.

Потім на дружину Леоніда Захарова чекатиме виїзд до Білорусі, де наша збірна проведе дві контрольні зустрічі з місцевою національною командою. Матчі відбудуться 28 та 29 числа цього місяця, пише сайт ФГУ.

У іграх з білорусами не зможуть допомогти "синьо-жовтим" Микола Стецюра та Олександр Шевельов, які у ці дні виступатимуть за свої клуби у національних чемпіонатах. Вони приєднаються до команди на другому зборі, який розпочнеться 3-го січня 2012 року і триватиме два дні.

Після цього українська збірна відлетить до Швейцарії на міжнародний турнір "YELLOW CUP". Суперниками нашої команди стануть: Катар (6 січня), Нідерланди (7 січня) та Швейцарія (8 січня).

Після швейцарського турніру підопічні Леоніда Захарова переберуться до Запоріжжя, де і проведуть заключний етап підготовки до гри з португальцями, з якими зустрінуться 12 грудня в Палаці спорту "Юність". Початок матчу - 18:00.

Відзначимо появу у стані національної збірної гравця запорізького "ЗТР" Олексія Ганчева, піврічна дискваліфікація якого добігає кінця 8 січня наступного року, тим самим дозволяє йому взяти участь в іграх з Португалією.

Другий поєдинок протистояння Україна-Португалія відбудеться 15 грудня у португальському містечку Ешпінью.

Склад збірної України:

Бражник ("Динамо-Полтава"), Комок ("Нєва - Санкт-Петербург", Росія), Кошовий ("Динамо-Мінськ", Білорусь), Шевельов ("Ольборг", Данія), Вишневський ("Нєва-Санкт-Петербург", Росія), Бурка ("ЗТР", Запоріжжя), Остроушко ("Мотор-ЗНТУ-ЗАБ", Запоріжжя), Дорощук ("ЗТР", Запоріжжя), Стецюра ("Сен-Рафаель", Франція), Маньковський ("Портовик", Южне), Южбабенко ("Портовик", Южне), Жук ("Мотор-ЗНТУ-ЗАБ", Запоріжжя), Петричко ("ЗТР", Запоріжжя), Онуфрієнко ("Динамо-Мінськ", Білорусь), Рагозін ("Мотор-ЗНТУ-ЗАБ", Запоріжжя), Козакевич ("Портовик", Южне), Кривчиков ("ЗТР", Запоріжжя), Ганчев ("ЗТР", Запоріжжя).

Коментарі ()