Головне

Експерти УЄФА задоволені змінами на "Арені Львів"

05.11.2011 13:20 193 0

3 листопада львівський євростадіон відвідала делегація експертної комісії УЄФА у складі близько 15 осіб, котра позитивно оцінила зміни на арені.

Про це повідомили у ДП "Дирекція з будівництва об’єктів до "Євро-2012" у м. Львові".

У складі делегації відвідувачів були експерти УЄФА, представники Місцевого організаційного комітету, дирекції та місцеві чиновники.

Оглянувши всю будову, експерти УЄФА, як завжди, надали будівельникам фахові рекомендації та порадили приділити увагу питанням охорони праці та техніки безпеки, влаштування електромеханічного комплексу, а також зовнішньої інфраструктури стадіону.

Незважаючи на те, що напередодні відкриття "Арени Львів" в пресі було багато нарікань журналістів про недобудований стадіон, "дірявий" дах і не влаштовані туалети, особливо негативних зауважень від експертної комісії УЄФА вчора не прозвучало.

"За кілька місяців після нашого останнього візиту стадіон видозмінився в кращий бік", – сказав експерт УЄФА з питань стадіонів Бен Веєнбрінк.

"Як і кожен масштабний проект, львівська арена вимагає особливої уваги, контролю й чималих зусиль. Ми завжди прислухаємося до порад експертів УЄФА й очікуємо, що перший футбольний матч 15 листопада буде проведено на належному рівні", – заявив генеральний директор ДП "Західінфрапроект" Володимир Шадрін, пише zik.ua.

Коментарі ()