Головне

НСК "Олімпійський" у тестовому режимі прийняв своїх перших "уболівальників"

01.10.2011 10:42 245 0

За 2 тижні до урочистого відкриття "Олімпійський" розпочав проведення тестових масових заходів, аби пересвідчитись, що вже 8 жовтня головна спортивна арена країни зможе гарантувати комфорт та безпеку кожному відвідувачу.

Cтати першими уболівальниками НСК "Олімпійський" запросили студентів-добровольців та курсантів столичних вузів. Попри велику кількість бажаючих протестувати стадіон, на перші 3 заходи організатори допустили на арену три, п'ять та вісім тисяч відвідувачів відповідно, пише сайт арени.

Під час кожного тестового заходу перевірялась взаємодія всіх служб "Олімпійського" та робота пунктів громадського призначення: фаст-фудів і туалетів.

"Бойове хрещення" пройшли стюарди, яких спеціально готували для роботи на "Олімпійському". Одягнені в жовті сигнальні желети, 700 хлопців та дівчат зустрічали та перевіряли відвідувачів на вході в периметр стадіону та біля входу в сектори. Вони допомагали гостям зорієнтуватись та знайти свої місця, надавали інформаційні послуги, щодо розташування фаст-фудів та туалетів, слідкували за порядком під час тестового заходу.

На спеціально змодельованих ситуаціях, було відпрацьовано роботу медичної служби, пожежників, служби безпеки стадіону та стюардингу.

Команда медиків продемонструвала оперативність при наданні першої медичної допомоги на місці та евакуації "постраждалого" з сектору.

Пожежники разом з представниками Головного управління з надзвичайних ситуацій КМДА відпрацювали дії при виникненні пожежі.

Стюарди допомогли евакуювати людей з секторів та зупиняти "правопорушників", які намагались проникнути на поле.

Наприкінці заходу відвідувачам запропонували випробувати сидіння "Олімпійського" на міцність і цілими секторами пострибати на них.

Коментарі ()