Головне

Бенітес: Я хотів би побувати на Євро-2012

12.09.2011 11:51 233 0

Колишній тренер іспанської "Валенсії", англійського "Ліверпуля" та італійського "Інтера" Рафаель Бенітес вважає проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року новим досвідом як для країн організаторів, так і для всієї футбольної спільноти. Таку думку відомий іспанський фахівець висловив в інтерв'ю польській редакції телеканалу "Євроспорт".

"Я хотів би побувати на Євро. Така подія в Польщі та Україні є новим досвідом для всіх. Кожен отримає для себе вигоду. Ми краще пізнаємо ваші країни, а вам залишаться стадіони та інфраструктура. Сподіваюся, ви виконаєте хорошу роботу з підготовки до турніру", - зауважив переможець Ліги чемпіонів сезону 2004/2005.

Водночас, на переконання Бенітеса, не можна говорити про те, що відсутність офіційних матчів може завадити збірним-господаркам турніру добре до нього підготуватися. «Кожний тренер мріє про те, щоб мати кілька років для спокійної та комфортної роботи. Ви можете проводити детальну селекцію, працювати над тактикою та зіграністю команди. А оскільки результат не тисне, то можна працювати на довгострокову перспективу. На мою думку, це великі перевага та комфорт для тренера", - цитує Бенітеса Інформаційний центр Україна-2012.

Коментарі ()