Головне

Благоустрій біля євростадіону у Львові планують завершити до кінця вересня

10.06.2011 21:04 233 0

Роботи з благоустрою біля стадіону до Євро-2012 у Львові будуть завершені відповідно до графіку - до 30 вересня цього року.

Про це доповів голові Львівської ОДА Михайлові Цимбалюку представник дирекції з будівництва стадіону до Євро-2012 під час виїзної наради на стадіоні.

За словами представника дирекції з будівництва стадіону, немає жодних сумнівів у тому, що роботи з благоустрою будуть виконані вчасно.

На сьогодні проводять роботи з благоустрою на південній частині стадіону, розпочаті роботи на східній та північно-східній частинах. Зокрема, планують заасфальтувати 50 тис. кв м доріжок, 21 тис. кв м планують викласти натуральним каменем - бруківкою з граніту.

Також голові ЛОДА доповіли, що поблизу стадіону буде велика стоянка для автотранспорту - на близько 2 тис місць. Разом із тимчасово облаштованими місцями для паркування - близько 3 тис. місць.

Директор з будівництва стадіону від фірми "Альтком" Василь Огородник запевнив, що всі дороги біля стадіону будуть заасфальтовані за 2 місяці, пише ЗІК.

Коментарі ()