Головне

МВС України та Польщі відпрацьовує безпеку до Євро-2012 на Тернопільщині

27.11.2010 17:16 248 0

Правоохоронці України та Польщі вивчали світовий досвід із забезпечення громадського порядку  під час міжнародної науково-практичної конференції, що відбулася у п'ятницю, 26 листопада, на Тернопільщині.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УМВСУ в Тернопільській області, з метою дослідження європейських традицій у забезпеченні громадського порядку, міліцейські структури обмінювались досвідом щодо забезпечення безпеки у польських колег., пише Інформаційний центр "Україна-2012".

Тернопіль - місто-супутник, яке прийматиме учасників Євро-2012. Він також включений в перелік тренувальних баз, де розміститься і тренуватиметься котрась з європейських збірних-фіналістів. З цією метою буде використано місцевий стадіон та готелі. Дороги вболівальників чемпіонату також пролягатимуть через Тернопілля, тому організатори ретельно продумують туристичні маршрути, насамперед, екскурсії замками та храмами краю.

Серед обговорюваних проблем - безпека спортивних споруд та їхнє забезпечення технічними засобами фіксації правопорушень, застосування санкцій до порушників на стадіонах тощо. Одним з найактуальніших питань залишається вивчення міліціонерами англійської мови.

Усі матеріали науково-практичної конференції організатори зібрали у посібник, який презентували присутнім. Довідник буде надіслано у кожен районний та міський відділи міліції для практичного використання під час підготовки до Євро-2012.

Коментарі ()