Головне

В аеропорту "Львів" розпочато роботи на злітно-посадковій смузі

13.09.2010 21:18 254 0

У Міжнародному аеропорту "Львів" стартували підготовчі роботи зі створення ґрунтоцементного шару на 300 метрах злітно-посадкової смуги.

Як повідомляє прес-служба Мінтрансзв'язку України, на сьогодні повністю завершено стабілізацію ґрунту, підготували земляне полотно, вирівняли ділянки та, починаючи із завтрашнього дня, розпочнуть закладку піску в основу полотна.

Крім безпосередніх робіт на смузі, вже укладено бетонну основу на пероні № 2 - близько 28 тисяч кубічних метрів розчину. Незабаром будівельники будуть формувати верхній шар перону з "важкого" бетону. Також розпочалася реконструкція перону № 1 - розібрано конструкції на половині платформи.

Крім того, на будівництві злітно-посадкової смуги Міжнародного аеропорту «Львів» продовжується монтаж бетонного заводу італійської фірми "Simem", потужністю 130 кубометрів бетону на годину. Частина обладнання третьої бетонної установки вже надійшла на будівельний майданчик, і очікується, що до кінця місяця у будівництві смуги буде задіяно усі заводи.

Коментарі ()