Головне

Поляки оглянули реконструкцію аеропорту "Бориспіль"

26.07.2010 20:00 404 0

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" відвідала делегація оргкомітету Євро-2012 Польщі для обговорення питань спільної підготовки аеропортів Польщі та України до Євро-2012.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту та зв'язку України. 

Під час візиту представники польської сторони ознайомилися з перебігом реалізації плану підготовки до Європейської футбольної першості аеропорту "Бориспіль" та представили оновлені дані про розвиток своїх основних та запасних аеропортів на час проведення Євро-2012.

Окрім того, учасники зустрічі домовилися активніше співпрацювати у сфері взаємного обміну досвідом та обговорили питання створення спільного українсько-польського координаційного комітету для розробки програми взаємодії аеропортів Польщі й України на період проведення фінальної частини Євро-2012.

З боку Польщі участь у зустрічі взяли представники керівництва аеропорту міста Варшава та Національний координатор з питань підготовки аеропортів Польщі до Євро-2012.

З української сторони в переговорах взяли участь представники Національного агентства з підготовки до Євро-2012, Оргкомітету Євро-2012 та керівництва Міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Коментарі ()