Головне

Лук'янченко розповів, куди витрачаються гроші виділені на Євро-2012

07.05.2010 19:25 221 0

Після приїзду президента УЄФА Мішеля Платіні в Донецьк початі роботи на трьох об'єктах аеропорту, почали будуватися два нові готелі.

Про це повідомив мер Донецька Олександр Лук'янченко, пише "Ура-Информ.Донбасс".

"Розгорнута робота на трьох об'єктах, у тому числі - міжнародний термінал, на якому сьогодні зосереджений серйозний будівельний потенціал. За добу укладається близько 700 кубічних метрів бетонних сумішей", - сказав він.

"Почали будувати вежу управління польотами, почали будувати підстанцію, закінчується проектування автовокзалу. Найголовніше, що з боку уряду почато системне фінансування підготовки до Євро-2012", - зазначив Лук'янченко.

За словами мера Донецька, практично вирішені проблеми з готелями - з новими і тими, які реконструюються.

"За цей час почато будівництво двох абсолютно нових готелів. Ми прийшли до консенсусу по трьох, що реконструюється. Залишилося питання з готелем "Україна". Вчора я в Одесі зустрічався з генеральним проектувальником реконструкції, привіз проект і пропозиції по реконструкції", - підкреслив Лук'янченко.

За даними міського голови, зупинений готель "Олімп", де буде добудовано 2 поверхи. Також закінчується проектування готелю "Київ" - там також планується добудувати 2 поверхи.

Коментарі ()