Головне

Засадний: До кінця цього року над стадіоном у Львові побудують дах

18.02.2010 12:22 217 0

25 лютого на будівельному майданчику стадіону у Львові повністю відновлять роботи (раніше вони були пригальмовані через сильний мороз).

Про це заявив віце-прем'єр Іван Васюник, пише "Високий Замок".

25 лютого стадіоні вже працюватимуть 150-200 осіб. Конфліктні ситуації, які були між замовником (місто) і генпідрядником (фірма "Азовінтекс"), уже вирішені.

26 лютого затвердять план робіт, які мають бути виконані до 30 березня, аби зафіксувати інтенсивні темпи будівництва стадіону. Цей план погодять з експертами УЄФА, і вже у квітні-травні Кабінет міністрів може поставити питання про зняття з жорсткого контролю реалізацію проекту будівництва стадіону.

Під час засідання робочої групи презентували схему управління проектом будівництва. Зі слів І. Васюника, багато проблем - через неефективну систему управління, тому зараз головне - мобілізувати управлінський ресурс. Це має забезпечити львівська міська влада. З фінасовим ресурсом проблем не буде, каже Васюник.

Цього року в держбюджеті заплановано 200 млн. грн. (минулого року було 100 млн., але їх усі не використали - через перерву у будівництві).

Директор міського департаменту "Євро-2012" Олег Засадний розповів, що наразі відставання від графіка - два тижні, коли погоджували проектну документацію. За словами чиновника, до кінця цього року над стадіоном мають звести дах.

На цей час кількість працюючих на будові зросте до 800 осіб. Тоді розпочнуться внутрішні роботи (інженерія, обладнання, телевізійне обладнання), де треба буде дуже багато працівників.

Коментарі ()