Головне

Михайличенко: Якщо запропонують, то готовий і далі тренувати збірну

18.11.2009 22:42 366 0

Після гри із Грецією головний тренер збірної України Олексій Михайличенко поздоровив суперників з виходом на ЧС-2010 року і назвав себе винуватим у поразці.

"Як мені не образливо, але я повинен поздоровити збірну Грецію з перемогою. Шкода, що так пройшов відбірковий цикл. Але він пройшов. Я винуватий.

Дотепер упевнений, що ми повинні були їхати на чемпіонат світу. Одна помилка перекреслила весь шлях. Таким він вийшов. У мене немає претензій, усі хлопці билися, повністю віддавалися. Прошу пробачення. Моя мрія й мрія хлопців, який залишилися у роздягальні, на жаль, не збулася", - цитує Михайличенка terrikon.dn.ua.

Також Михайличенко впевнений, що у збірної України у відборі до ЧС-2010 року не було провальних матчів.

"Ви мені це питання задавали ще до призначення. Ми по різному дивимося на футбол. У нас не було провальних матчів. Сьогодні хлопці повністю віддавалися грі. Прошу пробачення за різкість, але мені здасться, людина дивиться спиною."

Михайличенко також заявив, що готовий і надалі працювати зі збірною України.

"Я повністю віддавав себе. І сьогодні частинку свого серця я віддав. У мене закінчується контракт у цьому місяці. Якщо мені запропонують його продовжити, я буду готовий працювати.

Я не маю наміру здаватися. Якщо подивитися на весь відбірковий цикл, то це була перша команда, якій ми поступилися за результатами двох двобоїв. Ні Англії, ні Хорватії, ні тим більше Білорусі й Казахстану ми не програли".

Коментарі ()