Головне

Хорошковський та Ахметов торгуються за матч збірної України

10.11.2009 10:25 354 0
Хорошковський та Ахметов торгуються за матч збірної України
Питання з трансляцією першого матчу плей-офф раунду відбіркового циклу ЧС-2010 між збірними Греції та України, який пройде в найближчу суботу в Афінах, все ще перебуває у стадії вирішення.

Як відомо, всі матчі української збірної в рамках групового етапу відбіркового циклу транслював телеканал "Україна". Проте ігри плей-офф в цей "телевізійний пул" не входили, тому зараз питання з трансляцією матчу з Афін між Грецією і Україною зависло у повітрі, повідомляє dynamo.kiev.ua.

Наразі жодна з українських телекомпаній ще не купила "картинку" першої гри, яка відбудеться у суботу, 14 листопада.

Як заявили в компанії "Україна футбол Інтернешнл" (комерційний партнер Федерації футболу), переговори між українськими телеканалами та агентом, який володіє правами на трансляцію матчу Греція - Україна, в самому розпалі.

Однак коли закінчаться торги, спрогнозувати складно. "У нашій історії відомі випадки, коли питання про трансляцію вирішувалося за кілька годин до матчу", - сказав гендиректор УФІ Олег Шкреба. Орієнтовна сума вартості трансляції - 200-300 тисяч доларів.

За наявною інформацією, один із фаворитів можливої трансляції - телеканал "Україна", проте бажання показати футбол мають також "Інтер" та УТ-1.

"Поки коментувати нічого. Ідуть торги", - заявив директор каналу "Футбол" телекомпанії "Україна" Олександр Денисов. Крім того, також ще не визначений телеканал, який покаже 18-го листопада матч-відповідь Україна - Греція.

Коментарі ()