Головне

Михайличенко: Шевченко і далі битиме пенальті

12.10.2009 17:03 283 0
Михайличенко: Шевченко і далі битиме пенальті
Нападник збірної України Андрій Шевченко і далі битиме пенальті, якщо відчуватиме впевненість у собі.

Про це на прес-конференції у понеділок, 12 жовтня, заявив головний тренер національної команди Олексій Михайличенко, інформує кореспондент "Чемпіона".

"Не варто через одну помилку брати під сумнів його майстерність. Якщо буде відчувати впевненість, буде бити і далі", - сказав тренер.  

На думку наставника "синьо-жовтих", головна запорука перемоги над Англією - впевненість українців у своїх силах. "Хлопці впевнені у своїх силах - це лежить в основі. Колосальний досвід має додати впевненості молодим футболістам", - впевнений він.

"Ми грали з трьома опорними хавами, одним форвардом і однією людиною під ним. Хотіли розтягнути оборону англійців і заповнити проміжки між лінями. Гай і Ротань добре підключаються з глибини, і ми хотіли це використати. Був у нас варіант і з більш раннім виходом Ярмоленка і Гусєва", - розповів Михайличенко про тактичну побудову матчу проти родоначальників футболу.

За словами наставника збірної, у матчі проти Андорри візьмуть усі основні гравці, навіть з тих десяти, які мають по одному попередженню і можуть отримати дискваліфікацію на матчі плей-офф.

"Берегти нікого не будемо, бо завдання ще не вирішене. Там легких матчів не буває, і в Англії, і в Хорватії, і у Росії там були проблеми. Та й тут ви бачили, що вони б'ються, на кожну гру виходять з жагою боротьби", - сказав він.

"Нікого не будемо посилати на матч Азербайджан - Росія, нехай дивляться за нами", - прокоментував Михайличенко можливих суперників українців у плей-офф.

Тренер також впевнений, що поле Андоррі з 1997 року (останнє "побачення" збірних) не стало краще. "Ми побачимо, але краще не стало, і в день гри очікується сильний вітер", - додав він.
Коментарі ()