Головне

Тренер "Тайма": "Віримо в успішний виступ у Кубку УЄФА"

24.09.2009 20:45 108 0

Головний тренер львівського "Тайма", чинного чемпіона України з футзалу, Станіслав Гончаренко вірить в успіх своїх підопічних в Кубку УЄФА, де команда стартує 30 вересня.

Про це він розповів на прес-конференції, де були також присутні капітан команди та найкращий бомбардир минулого чемпіонату Максим Павленко і воротар Владислав Лисенко, повідомляє ЗІК.

"Наша команда готова до турніру і ми постараємось завоювати путівку в наступний раунд розіграшу Кубка УЄФА", - розпочав наставник.

"Хвилює те, що ми будемо грати на незнайомому майданчику, а це інше покриття, до того ж і м'яч буде відрізнятись від того, яким граємо в чемпіонаті України. Тому гравцям потрібно буде адаптовуватись", - сказав він.

Станіслав Гончаренко наголосив на тому, що перш за все його підопічним потрібно обігрувати команди Угорщини та Молдови і грати з італійцями за престиж.

"Тішить те, що до матчу з Угорщиною відновиться Легчанов який зламав палець на нозі. Головне, щоб ми показали ту гру, в яку вміємо грати. Перед моєю командою стоїть завдання потрапити у "Фінал чотирьох" і я думаю, що це нам цілком під силу. Нас ще до від'їзду чекає серйозний поєдинок проти "ТВД" в чемпіонаті країни, тому всі налаштовуються саме на цей матч - адже суперник дуже серйозний. А вже 29-го вересня вирушаємо до Угорщини", - повідомив керманич "Тайму".

Коментарі ()