Головне

МОК голосив конкурс на зимові Ігри-2018

04.08.2009 11:37 491 0
Міжнародний Олімпійський Комітет оголосив про початок кампанії щодо вибору столиці ХХІІІ зимових Олімпійських ігор 2018 року.

Національним олімпійським комітетам запропоновано вносити свої пропозиції щодо міст-кандидатів.

Першою фазою цього процесу є процедура затвердження кандидата, в рамках якої відбуватиметься розгляд МОКом потенціалу кожного міста-претендента стосовно можливості прийняти головний зимовий спортивний форум світу.

Кожному місту буде запропоновано надати деталізовані відповіді на затверджений перелік питань. Отримана інформація буде вивчена Міжнародним Олімпійським Комітетом з метою надати максимальну допомогу Виконкому МОК обрати міста, що отримають статус міст-кандидатів та перейдуть відповідно до другої фази.

Друга фаза, відома як процедура кандидатів, міститиме підготовку претендентами так званих "Файлів", що деталізовано описуватимуть їх олімпійські проекти, а також будуть використані під час підготовки та візиту Оцінювальної комісії МОК.

За підсумками візиту Комісія підготує звіт по кожному місту, що буде надано на розгляд усіх членів Міжнародного Олімпійського Комітету за місяць до виборів міста-господаря.

Вибори столиці Олімпійських ігор-2018 відбудуться 6 липня 2011 року на 123-й Сесії МОК в Дурбані (ПАР).

noc-ukr.org  

Коментарі ()