Головне

Михайличенко назвав склад на Хорватію та Казахстан

25.05.2009 15:13 319 0
У понеділок, 25 травня, головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список із 25 футболістів, які готуватимуться до відбірних матчів чемпіонату світу-2010 проти команд Хорватії та Казахстану, що відбудуться відповідно 6 та 10 червня. 

Привертає до себе увагу присутність у списку двох потенційних новобранців - новоспеченого володаря Кубку УЄФА, захисника донецького "Шахтаря" Миколи Іщенка та найкращого бомбардира поточного чемпіонату України - нападника сімферопольської "Таврії" Олександра Ковпака.

На жаль, не зможе через травму взяти участь у найближчих матчах оборонець київського "Динамо" Тарас Михалик. Загалом у червневому варіанті збірної представлені гравці одразу десятьох клубів - шести вітчизняних (вісім гравців "Шахтаря", п'ять - "Дніпра", чотири - "Динамо", двоє - "Металіста", по одному - "Ворскли" й "Таврії") і чотирьох зарубіжних ("Зеніт", "Мілан", "Герта", "Гронінген").

На тренувальній базі ФК "Динамо" в Кончі-Заспі  "синьо-жовті" зберуться у понеділок, 1 червня. Гравці ж "Шахтаря" і "Ворскли", у зв'язку з участю у фіналі Кубку України, який відбудеться 31 травня в Дніпропетровську, приєднаються до збірної у вівторок.

Склад національної збірної

Воротарі: Станіслав Богуш ("Динамо" Київ), Андрій П'ятов і Рустам Худжамов (обидва - "Шахтар" Донецьк).

Захисники: Віталій Мандзюк ("Динамо"), Андрій Русол ("Дніпро" Дніпропетровськ), Микола Іщенко, Олександр Кучер, В'ячеслав Шевчук і Дмитро Чигринський (усі - "Шахтар"), Григорій Ярмаш ("Ворскла" Полтава).

Півзахисники: Олександр Алієв ("Динамо"), Сергій Валяєв і Валентин Слюсар (обидва - "Металіст" Харків), Олексій Гай ("Шахтар"), Євген Левченко ("Гронінген", Нідерланди), Максим Калиниченко, Сергій Назаренко і Руслан Ротань (усі - "Дніпро"),  Анатолій Тимощук ("Зеніт", Росія).

Нападники: Андрій Воронін ("Герта" Берлін, Німеччина), Володимир Гоменюк ("Дніпро"), Олександр Ковпак ("Таврія" Сімферополь), Артем Мілевський ("Динамо"), Євген Селезньов ("Шахтар"), Андрій Шевченко ("Мілан", Італія).

ffu.org.ua

Коментарі ()