Головне

Лято: Кількість міст може бути нерівною

05.05.2009 15:25 322 0

Фінальну частину Чемпіонату Європи 2012 року з футболу Польща, безсумнівно, проводитиме лише спільно з Україною. Але кількість місць, у яких відбудуться, змагання може бути нерівною для Польщі й України.

На цьому в інтерв'ю угорській газеті "Борш" (Bors) наголосив президент польської федерації футболу (PZPN) Ґжеґож Лято, який перебував у Будапешті на запрошення Федерації футболу Угорщини, повідомляє "Укрінформ".

На запитання, яким чином між Україною й Польщею буде розподілено місця проведення футбольних матчів Євро-2012, президент PZPN відповів, що це 13 травня у Бухаресті вирішуватиме виконком УЄФА.

Загалом же, для проведення матчів буде визначено 6-8 міст, але, на думку Ґжеґожа Лято, їхнє число між країнами може розподілитися не порівну.

"У Польщі з Україною спільний шлях. Ми впевнені, що Україна залишиться співорганізатором Євро-2012", - підкреслив у інтерв'ю угорській газеті президент PZPN Лято.

Президент PZPN також переконаний в успішній підготовці до проведення Польщею і Україною ЄВРО-2012, зазначає угорська газета.

"Нам немає чого хвилюватися, справи у Польщі просувається добре, однак роботи з підготовки до чемпіонату треба прискорити", - сказав керівник польської федерації футболу.

Тепер основна увага зосереджується на реконструкції шляхово-дорожньої мережі та інфраструктури чемпіонату Європи. Як розповів Лято, створено достатню кількість готельних місць, але належить іще поліпшити механізм розміщення гостей. За його словами, не викликає тривоги й стан польських стадіонів.

Коментарі ()