Головне

Львів встигає побудувати стадіон до Євро-2012, - Жаріков

25.12.2008 17:27 318 0

До кінця року "Азовінтекс" виконає робіт на євростадіоні у Львові на суму 4 млн грн. На 60-70% будуть виконані всі підготовчі роботи, щоб будівництво наступного року йшло належним чином". Про це під час прес-конференції повідомив керівник дирекції з будівництва стадіону Віталій Сулима.

"Станом на кінець 2008 року Львів витримує всі часові рамки щодо реалізації проекту з будівництва стадіону", - запевнив заступник міського голови Львова з питань Євро-2012 Олександр Жаріков, пише ЗІК.

Щодо фінансування будівництва стадіону, то, як пояснив директор департаменту "Євро-2012" Львівської міськради Олег Засадний, оплату за проведені підготовчі роботи "Азовінтекс" отримає у кінці року (після закриття актів виконаних робіт) з 80 млн грн, які Львівська міськрада виділила 4 серпня цього року.

Засадний додав, що фінансувати будівництво стадіону у 2009 році планують з коштів бюджету розвитку Львова, а також з коштів, отриманих від проектів, які будуть запропоновані інвесторам (активи, земля, майно).

Щодо можливого дофінансування з Державного бюджету, то "до остаточного рішення про вибір міст нічого планувати не можна", - пояснив він.

Коментарі ()