Головне

Павленко пригрозив полякам пальчиком

01.11.2008 16:56 387 0
Міністр України з питань сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко офіційно звернувся до міністра спорту Польщі Мирослава Джевецького з вимогою надати пояснення щодо заяв польських посадовців про можливу заміну України як партнера в організації чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Я офіційно звернувся до свого колеги, міністра спорту Польщі з вимогою надати пояснення щодо заяв, у будь-якому форматі, в якому б вони не були - чи в емоційному, чи в підготовленому, бо подібного роду заяви... неможливі. Вони не заборонені, але вважаються такими, що не можуть звучати", - підкреслив Павленко.

Міністр додав, що під час зустрічей на всіх рівнях - президентському, глав урядів, міністерському - досягнуто остаточного рішення: ні Польща, ні Україна не шукають собі інших партнерів.

"Польща й Україна є одна команда в підготовці до Євро-2012. Дві держави - один турнір", - таке головне гасло нашої співпраці, і воно повною мірою витримувалося до останнього такого випадку", - зазначив він на прес-конференції в УНІАН.

Коментарі ()