Головне

Чемпіони України розпочали новий сезон

20.09.2008 13:10 134 0

Кубок України.

"Локомотив" (Київ) - "Новатор" (Хмельницький) 3:1 (25:23, 20:25, 25:18, 25:13)

У четвер 18 вересня столичний "Локомотив" провів перший офіційний матч у новому сезоні. У рамках другого етапу Кубка України "залізничники" у спорткомплексі "Сокіл" приймали хмельницький "Новатор", що виступає у вищій лізі. Столичний "Локомотив" постав перед "зголоднілими" за волейболом вболівальниками у дещо оновленому складі.

"У міжсезоння команду залишив Юрій Гладир, натомість до команди прийшли одразу кілька досвідчених виконавців. Зокрема Віталій Кіктев, знайомий українським вболівальникам по виступам за харківський "Локомотив". З "Кримсоди" до нас перейшли Володимир Лісобей та Юрій Воробей, з "Юракадемії" – Сергій Середа", – розповів головний тренер "Локомотива" В'ячеслав Нірка.

Перед початком гри вболівальники жваво обговорювали матч. У своїх прогнозах майже всі були одностайні, що "Локо" здобуде легку перемогу з рахунком 3:0. Ніхто не чекав від суперника киян гідного опору, адже клас команд суттєво відрізняється. Тим не менше, початок пройшов у рівній боротьбі, а в середині першої партії гості навіть повели у рахунку – 9:11. Та палка підтримка своїх трибун та бажання перемогти допомогла київському клубу наздогнати суперника.

Напружена боротьба за кожне очко точилася і наприкінці першого сету, але перемогу у завзятому двобої все ж таки здобули гравці "Локомотива", щоправда не без помилки суперника, які подали в аут. Рахунок стартового сету – 25:23, на користь "Локомотива". У наступній партії на киян чекав справжній "холодний душ" – у середині сету гості вирвалися вперед 13:15 та зберігали статус-кво до кінця другої партії, яка завершилася за рахунком 20:25 на користь "Новатора" з Хмельницького. Після такої "шокової терапії" чемпіони України швидко отямилися і в двох наступних сетах просто розтрощили суперника. У третьому "Локомотив" переміг з рахунком 25:18, у четвертому 25:13.

lokomotiv.kiev.ua

Коментарі ()