Головне

Олена Антонова: Олімпійська медаль була для мене, і не лише для мене, повною несподіванкою

01.09.2008 18:41 133 0

Фото "Новий міст" 
Олена Антонова, бронзова призерка Олімпійських Ігор у Пекіні з метання диску, провела прес-конференцію у Дніпропетровську.

"Хочу відзначити відмінну організацію ігор. На жаль, українські легкоатлети через дуже насичену програму не змогли вболівати один за одного. Ми приїжджали невеликими групами за два дні до старту і відразу після завершення виступів поверталися до України".    - розповідає призерка Олімпіади.

"Олімпійська медаль була для мене, і не лише для мене, повною несподіванкою. В процесі змагань відсівалися сильні спортсмени. У результаті склад олімпійської трійки призерок в метанні диска виявився для багатьох сюрпризом", - вважає легкоатлетка.

Олена Антонова: "Я планую продовжувати тренування на базі в Нікополі. Завдяки підтримці Нікопольського заводу феросплавів, тут створені всі необхідні умови: є поле для метання, зал. Я і далі співпрацюватиму зі своїм постійним тренером Володимиром Воловиком".

"Метання диска - досить віковий вид спорту, в якому і 40-річні спортсмени завойовували золоті олімпійські медалі. Не знаю, чи буду я брати участь в Олімпійських іграх в Лондоні в 2012 році - важко загадувати на 4 роки вперед, але наступного року я братиму участь в змаганнях", - цитує спортсменку new-most.info.

Коментарі ()