Головне

Тимошенко пообіцяла переможцям Олімпіади в Пекіні кредитні платинові картки

27.08.2008 13:32 134 0

-Уряд на своєму наступному засіданні вручить фінансові винагороди українським спортсменам-призерам Олімпійських ігор у Пекіні, - зазначила прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко 27 серпня, відкриваючи засідання Кабінету міністрів. Про це ZAXID.NET повідомили в управлінні у зв'язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Юлія Тимошенко повідомила, що під час наступного урочистого засідання Уряду українські олімпійці отримають кредитні платинові картки, "щоб вони мали можливість дійсно отримати фінансову винагороду від уряду".

Юлія Тимошенко подякувала за успішне і достойне представлення нашої країни на Пекінських іграх всім олімпійцям, міністру з питань сім'ї, молоді та спорту Юрію Павленку та президенту Національного олімпійського комітету Сергію Бубці. "Наша збірна на Олімпійських іграх у Пекіні дійсно виглядала сильно, прекрасно і саме наша збірна принесла Україні 27 медалей і посіла 11 місце у командному заліку. Це прекрасний результат, який здобула Україна", - наголосила глава уряду.

Окрім того, як повідомила прем'єр-міністр, сьогодні Уряд розгляне питання щодо нагородження Почесними грамотами Кабінету Міністрів спортсменів, які отримали медалі, та тих, хто готував олімпійську збірну до Ігор у Пекіні.

Коментарі ()