Головне

Українські гімнасти розповіли про перші дні в Пекіні

30.07.2008 16:39 129 0
27 липня українські гімнасти, які прибули в олімпійське село, уже встигли поділитися своїми враженнями. Як повідомив Олімпійський Чемпіон Афін Валерій Гончаров, у Пекін вони прибули найпершими з гімнастичних збірних, за винятком хіба що господарів Олімпіади, що, так само як і українці заселилися в село 27 числа цього місяця. „Олімпійське село вражає своїми масштабами. Узагалі, китайські організатори дуже постаралися... Я був приємно здивований, як самим селом, так і відношенням до спортсменів» - зізнався Валерій.

"Уже приїхали румунки й італійки, але ми тренуємося у своєму потоці самі, тобто в залі зараз знаходимося зовсім одні. Снаряди гарні, але я і так знала, тому що уже виступала на цьому устаткуванні не один раз, і навіть була на олімпійському помості торік. До речі, саме в цьому залі завоювала золоту медаль у вправах на брусах - повідомила Чемпіонка Європи Дарія Згоба.

Чемпіонка світу Ірина Краснянська поділилася подробицями пов'язаними з графіком тренувань - «Сам графік - дуже мінливий. Щодня виконуємо по два тренування, але час і місце щодня міняється. Ми вже були у всіх трьох гімнастичних залах. А в найголовніший зал - уперше потрапимо 7 серпня, коли буде офіційне випробування».

"Я перший раз на Олімпійських Іграх, і мені тут усе подобається. Олімпійське село схоже на маленьке спортивне містечко, у якому є усе, що необхідно - де поспати, поїсти, погуляти і потренуватися. У їдальню і розважальний центр ходимо пішки. Тільки на тренування їздимо на автобусі, але часу це займає не багато" - розповіла Настасія Коваль.

www.biola-sport.com.ua

Коментарі ()