Головне

Українка Марія Коритцева увійшла до 12-ку запрошених на Олімпіаду-2008

01.07.2008 11:05 381 0

Міжнародна тенісна федерація (ITF) назвала імена 12 гравців (шести чоловіків і шести жінок), що за її рекомендацією виступатимуть на Олімпійських іграх у Пекіні, незважаючи на те, що не проходять в основну сітку за рейтингом. Серед них виявилася й українська тенісистка Марія Коритцева.

 Марія Коритцева.


У чоловіків wildcard отримали ветерани ATP швед Йонас Бьоркман і білорус Максим Мирний, діючий олімпійський чемпіон Ніколас Масу з Чилі, китаєць Пін Сунн, а також перспективні японець Кеі Нішікорі і южноафриканец Кевін Андерсон.

У жіночому турнірі запрошення крім українки також отримали - Селіма Сфар з Тунісу, австралійка Алісія Молик, японка Аюмі Моріта, тайваньская тенісистка Юнь-Янь Чен і іспанка Нурія Льягостера-Вівес.

Запрошення цих гравців для участі в олімпійському тенісному турнірі було схвалено тенісними асоціаціями країн, що представляються ними, і національними олімпійськими комітетами.

«Кожен тенісист і тенісистка, що отримали запрошення, гідні представляти свою країну на Іграх. Хтось з них ще дуже молодий, хтось, навпаки, досвідчений кубковий боєць або діючий чемпіон», - цитує президента ITF Франческо Річчі-Бітті Tennis-Business Magazine.

Коментарі ()