Головне

"Компаньйон" підписав двох українських форвардів

18.07.2013 11:29 673 0

Нападники Дмитро Німенко та Сергій Черненко підписали трудові угоди з "Компаньйоном".

Про це інформує офіційний сайт клубу.

За свою кар'єру Сергій Черненко захищав кольори "Києва" та "Сокола", за який провів більше 300 матчів.

Дмитро Німенко грав за українські "Сокіл" і "Донбас", білоруський "Гомель-2" і казахський "Казахмис", юніорську та молодіжну збірні країни. У національній збірній виступав на трьох чемпіонатах світу (дивізіон 1), а також відборі до Олімпійських ігор-2014. У минулому сезоні в 42 матчах за "Донбас-2" набрав 23 (6 +17) очки.

Таким чином, склад команди вже сформований на 90 відсотків. На сьогоднішній день ведуться переговори із ще кількома хокеїстами, які зможуть пройти випробування на профпридатність під час навчально-тренувального збору команди.

У цілому, обриси майбутнього колективу вже є: на сьогоднішній день в "Компаньйоні" знаходиться троє воротарів (Олександр Федоров, Сергій Зав'ялов та Владислав Плахотний), восьмеро гравців оборони (Олег Благой, Євген Кривомаз, Руслан Борисенко, Євген Ємельяненко, Руслан Свиридов, Андрій Татаренко, Кирило Катрич та Денис Ісаєнко) і дванадцять нападників (Денис Заблудовський, Павло Борисенко, Владислав Бризгалов, Євген Курилін, Євген Дзюбенко, Ігор Слюсар, Валентин Алексюк, Єгор Єгоров, Роман Сальников, Артем Гніденко, Дмитро Німенко та Сергій Черненко).

Зазначимо, що навчально-тренувальний збір команди стартує 1 серпня на броварському "Терміналі".

Коментарі ()