Головне

У Києві з'явиться нова сучасна ковзанка

24.03.2012 22:24 391 0

Вже з наступного сезону на одну сучасну ковзанку у Києві стане більше - наразі триває активна розбудова та облаштування майданчика майже в центрі міста.

У цьому журналісти телеканалу "Хокей" переконалися особисто, побувавши на будівництві за адресою Мельникова, 46, де кипить робота з реконструкції спорткомплексу "Авангард".

"Влітку вже повинні тренуватися на ньому. На даний момент займаємося подовженням поля", - розповів керівник проекту реконструкції СК "Авангард" Сергій Яцин.

"Поле зміщується у бік виходу, а на вивільненому місці будуються нові трибуни і під трибунами нові роздягальні і гардеробна для хокеїстів. Зараз забетонували продовження поля і до травня навіть спробуємо запустити лід", - повідомив він.

Параметри майданчика не зміняться. Вони відповідатимуть нормам Міжнародної федерації хокею - 60 на 30 метрів. Трибуни зможуть вмістити майже тисячу глядачів.

Для журналістів мають відновити кімнату для преси на другому поверсі, для вболівальників відкриють кафе. А ще будівельники пообіцяли: "Борти, скло, табло і сидіння — все буде нове. Ми залишили тільки одну коробку, решту вичистили. Все буде нове".

Коментарі ()