Головне

Сумські "Ворони" платитимуть гравцям не більше 6 тисяч гривень

16.08.2011 09:53 640 0

Аутсайдер минулорічного чемпіонату України - БХК "Ворони" з Сум, вочевидь, не позбавиться свого статусу і в новому сезоні - в команди все ще нема потужного спонсора.

Найпівнічніший клуб країни не має у своєму розпорядженні жодного хокеїста на контракті і до cіх пір не визначився з тренерським штабом, повідомив президент "Воронів" Роман Каравай.

"Для того щоб провести майбутній сезон без зривів, кожен клуб ПХЛ зобов'язаний оперувати мінімальним бюджетом, прописаним в Регламенті турніру - 300 тисяч доларів. На жаль, на сьогоднішній день у нас немає таких коштів, тому перспективи команди туманні", - визнав він.

"Нащоподали заявку? Днями у мене відбулася зустріч з губернатором Сумської області Юрієм Чмирем, який повідомив, що в Сумах відкривається обласна школа хокею і переконав, що професійній команді необхідно представити місто в чемпіонаті ПХЛ. Пошук спонсора активно ведеться", - каже президент.

"Ми розраховуємо на групу харківських хокеїстів, які готові виступати навіть за скромну зарплату (згідно з Регламентом ПХЛ, за контрактом хокеїст не може отримувати менше 300 доларів). Для хлопців важливо, що базуватися "Ворони" будуть у першій столиці України, звідки багато родом. Також розраховуємо посилитися легіонерами з Білорусії", - зазначив він.

"Яка планка максимальної зарплати встановлена ​​в сумській команді? Максимальний поріг - це 6 000 гривень. Більшого хокеїстам ми запропонувати, на жаль, не в силах", - цитує Каравая hockey.org.ua.

Коментарі ()