Головне

"Будівельник" візьме Симчука і чотирьох чехів?

13.05.2010 18:00 468 0
Хокейний клуб "Будівельник", який наступного року буде представляти Київ і Україну у КХЛ, може запросити голкіпера національної збірної Костянтина Симчука.

Вірогідний наставник "Будівельника" Йозеф Яндач, який асистує зараз на ЧС-2010 рульовому чехів Володимиру Ружичці, прибуде до Києва після завершення німецького мундіалю. Про це пресі заявив відомий хокейний агент Роберт Шпаленка.

"Будівельник" справді хотів би бачити Яндача на посаді головного тренера. На даний момент у нас нічого не підписано, але є попередня домовленість. Найближчим часом ми відвідаємо Київ, щоб на місці поспілкуватися з керівництвом клубу, з новим генменеджером Олегом Купріяновим, з яким у нас гарні стосунки впродовж вже довгого часу", - зізнався Шпаленка.

Той же Шпаленка не став приховувати інформацію і те, що з приходом Яндача в київському клубі напевно з'являться чотири-п'ять досвідчених хокеїстів з Чехії. Тим часом стали відомі прізвища двох потенційних новачків.

Поголос наполегливо сватає в "Будівельник" 30-річного фінського воротаря Міку Норонья, який виступав за "Баффало" (67 матчів у НХЛ), "Ак Барсі" (КХЛ) і "Торпедо" (КХЛ).

Минулий сезон уродженець Тампере провів на батьківщині за ХІФК, який на стадії 1 / 4 фіналу поступився дорогою в наступний раунд ГПК (серія-2: 4). У шести матчах плей-офф Норонья пропускав в середньому 2.42 шайби (відсоток відбитих кидків-91.7).

Очікується, що дублером / змінником Норонья в київському клубі-новачка стане зовсім не білорус Андрій Мезін, а 36-річний голкіпер "Сокола" Костянтин Симчук.

"До підписання контракту справа поки не дійшла, але розмови щодо мого можливого переходу в "Будівельник" мали місце", - коротко резюмував Симчук, слова якого наводить газета "Команда".

Коментарі ()