Головне

Енріке: Впевнений, ПСЖ показуватиме хороший футбол

18.09.2023 22:04 533 0
Енріке: Впевнений, ПСЖ показуватиме хороший футбол

ПСЖ розпочав новий сезон не надто вдало.

Про це заявив головний тренер парижан Луїс Енріке напередодні матчу з Боруссією Дортмунд в Лізі чемпіонів.

"Не знаю, як журналісти ставляться до нашого старту, але ми точно почали сезон не надто вдало. Коли починаю роботу в клубі, часто буває так, що потрібно передати багато інформації, ідей та концепцій, які гравці мають засвоїти. Команда дуже налаштована на це. Футболісти мають велике бажання засвоїти все нове. Я у захваті від їхньої поведінки.

  ПСЖ - Боруссія: де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Фани ПСЖ - неймовірні. Їхня підтримка чудова, навіть коли результати не на належному рівні. Але це процес. Я вже мав такий досвід, все це вимагає певного часу. Впевнений, буде хороший футбол і хороші результати. Я в цьому впевнений.

  Читайте: Аль-Ахлі підписав півзахисника ПСЖ Дракслера

Не переймаюся, скільки мені дали часу в ПСЖ. Це моя робота, яка говорить сама за себе. Якщо результати будуть поганими - тоді вже подивимося. Живу командою щодня. Розмовляю з нею, моя одержимість полягає в тому, щоб гравці дуже чітко розуміли, як хочу, щоб вони грали. Щоб усвідомлювали всі ситуації, які хочу реалізувати під час матчів.

Футбол завжди ставить вас на місце - мене це зовсім не хвилює. Як людина, яка знає світ футболу - очевидно, хочу забивати голи якомога швидше. Хочу, щоб моя команда дуже чітко розуміла, як вона хоче грати, якомога швидше це засвоїла. Навіть якщо хочемо, щоб це сталося швидко - це завжди потребує часу", - сказав Енріке.

Матч ПСЖ - Боруссія Дортмунд відбудеться 19 вересня.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!

Коментарі ()