Головне

Лавриненко: Хочу працювати в клубі з чіткою структурою і планом розвитку

Тренер - про своє можливе повернення до Інгульця
08.06.2023 10:40 667 0
Лавриненко: Хочу працювати в клубі з чіткою структурою і планом розвитку

В Інгульці всі основні та ключові рішення завжди приймає президент клубу Олександр Поворознюк.

Про це заявив екснаставник команди з Кіровоградщини Сергій Лавриненко.

"Чим я займаюся? Сидів якраз писав лекцію для виступу. Подзвонили з центру ліцензування і попросили прочитати лекції на дві теми - "Підготовка до гри" і "Особливості робочого та ігрового дня головного тренера". Там доволі зіркова група, яка навчається на PRO-диплом. Олександр Кучер, Олексій Антонов, Віталій Пономарьов, Ярослав Вишняк, Сергій Кравченко, Оскар Ратулутра та інші.

Якщо трапиться нагода знов працювати в Інгульці, то чи це не буде проблемою? Ніколи не говори ніколи. Але якщо говорити про зараз, то це "ні". Хотів би спробувати себе в іншому клубі. З іншим менеджментом, іншим підходом. Мені хочеться розвиватися. Для тренера зміна ситуації, зміна завдань, зміна колективу - це можливість для розвитку. Тому хотів би спробувати себе у новому клубі. Це були б нові емоції.

Актуально: Поворознюк: Бартулович - це як щур, який перший біжить з корабля, що тоне

 Не секрет, що в Інгульці всі основні, ключові рішення завжди приймав президент. На собі замикав багато питань. Не було як такого штабу менеджерів - директора, спортивного директора. А це є в багатьох командах. Не в усіх, але в багатьох. Щоб тренер займався тренерською роботою. Тому що в Інгульці мені часто доводилося поєднувати кілька функцій - тренер, адміністратор, спортивний директор. Побутові питання забирали дуже багато енергії. Хочеться займатися саме тренерською роботою, для мене це творчість. Хочу бути у клубі, в якого є план розвитку - академія, молодіжна команда", - сказав Лавриненко.

Коментарі ()