Головне

Ібрагімович: Якби Райола був тут, я б продовжував грати

Златан прокоментував рішення про завершення кар'єри
05.06.2023 22:39 876 0
Ібрагімович: Якби Райола був тут, я б продовжував грати
Фото: Getty Images

Колишній форвард Мілана Златан Ібрагімович вирішив завершити професійну кар’єру футболіста.

Швед розповів про це рішення порталу Football Italia.

"Я просто сказав в клубі, що ми повинні щось зробити для останньої матчу, але вони не знали, що це завершення кар’єри. Я дякую журналістам за ваше терпіння, тепер у вас буде менше роботи без мене. Тепер я вільна від світу футболу людина. Це була довга кар’єра, справді довга. Дякую всім, хто давав мені сили, адреналін і емоції продовжувати. Коли я прокинувся того дня, йшов дощ. Я сказав собі: навіть бог сьогодні сумний. Навіть мої рідні не знали, що відбувається.

  Відео дня: Ібрагімович елегантно принизив фанів суперника, які освистали його прощальну промову

Я почувався зомбі: я не жартував, я не говорив. Всього три місяці тому я відчував паніку від ідеї виходу на пенсію, але зараз я приймаю це і відчуваю себе готовим. Очевидно, мені трохи сумно. Багато людей давали поради, але я повинен був усвідомити для себе, що настав момент, щоб сказати досить, насолоджуватися своїм особистим життям і насолоджуватися футболом по-іншому. У мене були пропозиції, але якщо хтось прийняв ідею зупинитися, пропозиції вже нецікаві. Я прибув з великою відповідальністю в "Мілан", як пілот, який керує цією командою, і мені це сподобалося.

  Актуально: Ібрагімович оголосив про завершення футбольної кар'єри

Коли я був у США, я не збирався повертатися до Європи, але Міно Райола мене переконав. Раніше я був один, але я розділив своє життя з Міно. Але з ним сталася трагедія, після чого вже не могло бути як раніше. Якби він був тут, я б продовжував грати, тому що він хотів би отримувати комісійні. Вибач, Міно, але це правда", - сказав Ібрагімович.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!

Коментарі ()