Головне

Нємчанінов: Селезньов пропустив найкращу вечірку

Захисник Миная - про бійку з росіянами
14.02.2023 16:25 768 0
Нємчанінов: Селезньов пропустив найкращу вечірку

Джерело - fanday.net.

Нападник Минаю Євген Селезньов пропустив чудову бійку з футболістами російського шинника, яка сталася у готелі на зборі у Туреччині.

Про це заявив захисник клубу Дмитро Нємчанінов.

"В Україні гравці ФК Минай зараз герої, побили росіян. Як усе було? Не хотілося займатись таким геройством, але довелося. Наші хлопці були у туалеті, а якийсь п'яний футболіст із шинника там наблював і почав щось розповідати прибиральниці. Вона йому відповідала турецькою, а він такий: "Говори російською, я тебе не розумію". Наші хлопці кажуть: "Не розумієш? Зараз ми тобі пояснимо тоді російською". І вдарили його. Він реально поводився по-свинськи з тією жінкою.

Потім він зі своєю командою спустився до нас у хол і почали щось пояснювати. Дороги назад уже не було. У нас з'явився маленький шанс, і ми ним скористалися - наваляли росіянам.

З гравців Миная ніхто не отримав травми у бійці? Слава Богу ні, у нас усі живі-здорові. Це росіяни мають травми. Їх там і зашивали, і ребра в декого зламані.

Селезньова ще вам не вистачало з його боксерськими навичками? Так, він пропустив найкращу вечірку", - сказав Нємчанінов.

Селезньов залишається гравцем Миная, але на збори до Туреччини з командою не полетів.

Коментарі ()