Головне

Три українських клуби розглядали підписання ексзірки Ліверпуля

Даніель Старрідж міг перейти в український клуб
18.10.2021 17:34 2003 0
Три українських клуби розглядали підписання ексзірки Ліверпуля
Фото - gettyimages

Джерело - Чемпіон.

Колишній форвард Ліверпуля та збірної Англії Даніель Старрідж міг перейти в український клуб.

Про це розповів ведучий програми ТаТоТаке Андрій Сеньків.

"Старрідж справді мав контакт з одним з українських клубів, але він не має агента. Він входить до своєї ж агентської компанії. У процесі перемовин він попросив зарплату на рівні 60 тисяч фунтів за місяць (80 у доларах). На рік виходить десь мільйон.

У Старріджа були інші "приколи", які він хотів. Обов'язково хотів квартиру, де будуть і душ і ванна. Також просив машину лише однієї марки – Range Rover Autobiography. Словом, ставив такі умови.

Українська сторона швидко вийшла з переговорів, і Старрідж вирушив у Австралію грати за Перт Глорі. Втім, у контракті є пункт, за яким будь-яка зі сторін може розірвати угоду в односторонньому порядку. Український клуб сподівається, що в Австралії у нього нічого не вийде, і потім буде інформаційна бомба.

Який це клуб? Моє джерело надало чотири, але цікавився один. Це СК Дніпро-1, Ворскла, Металіст 1925 і Металіст. Думаю, серед них лише Металіст може дозволити собі вести перемовини з такою людиною. У них є вихід на англійський ринок, і це була б інформаційна бомба. Нема стовідсоткового підтвердження, що це був саме Металіст, але точно хтось з цих 4-х вів прямі переговори зі Старріджем", – поділився інсайдом  Сеньків.

Нагадаємо, легендарний нападник продовжить кар'єру в Австралії.

Коментарі ()