Головне

Гравець Динамо попав під гарячу руку тренера Легії

Ситуація на устах всієї Польщі
05.03.2021 17:54 3621 0
Гравець Динамо попав під гарячу руку тренера Легії

У чвертьфіналі Кубку Польщі 2020/21 проти П'яста Артем Шабанов зробив вирішальну помилку і команда вилетіли з Кубка Польщі.

Польські ЗМІ приписували Артему вину і за перший пропущений гол. Після фінального свистка 28-річний українець довго пролежав на холодному газоні. Всі гравці обох команд вже давно були в роздягальні, крім резервного футболіста суперників. Іспанець Жерар Бадія вирішив підтримати динамівця та провести його у підтрибунне приміщення.

Фанати Легії обурилися, чому в усій їхній команді не знайшлося жодної людини, яка зробила б аналогічний людський вчинок. Відео моменту стало настільки вірусним, що досі залишається на вустах усієї футбольної Польщі. Ситуацію обговорюють навіть більше за сенсаційну та не зовсім заслужену поразку. З новою силою розгорілися дискусії про погану атмосферу всередині варшавського клубу. Шабанов ненароком ще раз нашкодив репутації команди. Відтак через 2 дні головний тренер Легії Чеслав Міхнєвич змушений був емоційно коментувати згаданий епізод.

"Це був гарний жест Жерара Бадії. Це завжди добре сприймається, найчастіше так роблять переможці, які втішають переможених. Але я хотів би щоб ситуації, коли хтось втішає нас після матчів, траплялися якомога рідше. Інший момент. Навіть після чиєїсь помилки не хочу бачити подібне невдоволення після гри, коли лягаєш на поле і чекаєш, що хтось прийде та, можливо, занесе тебе до роздягальні. Будемо говорити із Шабановим на цю тему.

Я не кажу, що він зробив щось не так, але така ситуація завжди незручна. Частина гравців пішли до роздягальні і навіть не знали, що Артем усе ще там лежить. Ніхто не знав, наскільки довго він там лежав. Я дізнався про це, йдучи на цю пресконференцію. Раніше не знав про всю ситуацію. Це незручно. Розумію розчарування, гіркоту гравця, частково  - каяття, демонстрацію величезного бажання не повторювати таких помилок, а тільки перемагати.

Однак у майбутньому я поясню гравцям, щоб вони не робили таких речей. Ви повинні вміти притримати такі ситуації при собі, максимум відреагувати в роздягальні. Нам цей театр не потрібен. Зараз говоримо про поразку від П'яста і ситуацію з Шабановим. Маємо повністю уникати таких моментів. Ще коли ми пропустили гол і розвели з центра поля, було помітно його величезний розпач. Він стоїть, зігнувшись навпіл. Кричу йому, щоб повернувся до гри і сконцентрувався, бо ще багато часу", - зазначив Міхнєвич.

Коментарі ()