Головне

Рафаїлов: УПЛ не піде в CAS, а намагатимуться ламати через коліно

В УПЛ дуже слабка позиція
21.08.2019 18:38 1519 0
Рафаїлов: УПЛ не піде в CAS, а намагатимуться ламати через коліно

УПЛ не подасть позов до Спортивного арбітражного суду в Лозанні у справі телепулу.

У цьому впевнений гендиректор Зорі Сергій Рафаїлов, повідомляє Football Hub.

"Судитися? Я чекаю, коли вони подадуть в суд. Там дуже багато цікавих моментів випливе. Не думаю, що людина, яка приїжджає на три дні на гастролі в Україну, знає українські закони або хоча б читав їх.

Я йому відкрито сказав: "Ви навіщо зайняли цю посаду? Інтереси клубів захищати або свої амбіції просувати? ". У мене таке враження, що це його особисті амбіції. Він сказав, що буде пул. Але пулу не буде. Тому що в такому вигляді, як його пропонують нам, він неприйнятний.

Нехай він доведе, що є власником телеправ. На якій підставі? Поки що його позиція базується лише на голосуванні. Довести, що власником телевізійних прав на матчі є хтось, крім клубів, думаю, не вийде. Нехай він шанує українські закони. Там дуже багато слабких місць у них. У нас позиція сильніша, і ми це доведемо.

Ми теж підемо, але в суд загальної юрисдикції. Тоді й подивимося, хто від цього виграє. Не підуть вони в суд. Намагатимуться ламати через коліно. Упевнений, що в суд не підуть. У них дуже слабка позиція", - сказав Рафаїлов.

Раніше, Грімм готовий піти до Лозани через зрив єдиного телепула декількома командами.

Нагадаємо, Грімм хоче подати у відставку.

Коментарі ()