Головне

Саленко: Перехід Ракицького в Зеніт піде на користь збірній України

18.01.2019 23:12 3311 1
Саленко: Перехід Ракицького в Зеніт піде на користь збірній України

Джерело - football24.ua.

Захисник Шахтаря Ярослав Ракицький не підсилить оборону Зеніта.

Так вважає колишній нападник Динамо Олег Саленко.

"Чи це буде підсиленням для Зеніта? Як сказати... В атаці він Зеніту допоможе. Довгий пас у нього хороший. А от в обороні навряд.

Зараз він часто програє позицію, не завжди грамотно діє позиційно. З-під нього забивають. Як тільки трапляється серйозний суперник, він губиться. У Лізі чемпіонів "пливе". Йому потрібно підстраховщик, який буде в захисті вигризати. Тоді у Ракицького розв'яжуться руки, він стане частіше підключатися вперед, творити. Він вміє починати атаки.

Він просто розслабляється в чемпіонаті України, не налаштовується належним чином на ігри. В Зеніті з нього будуть більше вимагати. І це піде на користь.

Якщо Ракицький поїде в Росію, чи не виникне у нього проблем зі збірною України? Ні, не думаю. Зараз ця хвиля вже спала. Проблем не буде. Шевченко сам собі не ворог. Викликатиме найсильніших. Ракицький поки не старий. Думаю, його перехід в Зеніт може піти і йому на користь, і на користь збірної України. Адже він буде грати в більш сильному чемпіонаті", – сказав Саленко.

Нагадаємо, центральний захисник збірної України Ярослав Ракицький найближчим часом може стати футболістом російського Зеніта.

Стало відомо, скільки Ракицький буде заробляти в Зеніті.

Коментарі ()